Често Поставувани Прашања

Дали има можност за враќање на парите?

Одговор на прашање

За колку време се доставува нарачката?

Одговор на прашање

Како да нарачам?

Одговор на прашање!

Техничка подршка

+389 02 609 0600
Лице за контакт Љупчо

Работно време

-- НОН СТОП --
Од 00:00 до 24:00 часот

Совет од фармацвет

+389 34 34 90 90
Од 08:00 до 21:00 часот