XeraCalm A.D Huile lavante relipidante

1,100ден

Ксеракалм масло за миење без сапун и парфем. Физиолошко pH за чувствителна, многу сува и атопична кожа.

Количина:

Опис

XeraCalm A.D Huile lavante relipidante – ксеракалм масло за миење без сапун и парфем. Физиолошко pH за чувствителна, многу сува и атопична кожа, го смирува чешањето.
Карактеристики: Формулата за КсераКалм А.Д Маслото за миење е создадена со користење минимален број состојќи:
– Многу нежна чистачка база БЕЗ САПУН, ја чисти кожата и ја заштитува од исушувачките ефекти на водата.
– И-модулиа® комплексот, што е резултат на 12 годишен научен развој, го намалува чешањето предизвикано од сувата кожа и ги смирува црвенилото и иритацијата предизвикани од хиперреактивноста на кожата.
– ЦЕР-ОМЕГА, масти кои ги имитираат оние во кожата, помагаат во обновувањето, хранењето и зајакнувањето на заштитниот филм, овозможувајќи подобра отпорност на кожата кон надворешните штетни влијанија. Кожата е пријатна и мазна. Богат со Авен термална изворска вода. Кожата и очите одлично го поднесуваат- не ги пече очите. БЕЗ парфем – БЕЗ сапун.
Упатство за употреба: При туширање направете пена со влажни раце пред да го нанесете на кожата. За капење, ставете 5 пумпи во водата додека ја полните кадата. По миењето, исплакнете се внимателно и исушете ја кожата без триење, а потоа нанесете КсераКалм крем.