Squanorm Lotion

640ден

Скванорм лосион против првут, со цинк.

Количина:

Опис

Squanorm Lotion против првут, со цинк.
Перутот често може да биде проблем кој се повторува, предизвикан од неколку фактори. Кога со употребува со, или како следен третман на шампоните против перут, Келуал Цинк лосионот помага во елиминација на перутот благодарејки на оригиналните активни состојки: Келуамид – ги раскинува сувите и масните лушпи на перутот; и Цинк Сулфат – кој помага во намалувањето на чешањето и црвенилото на скалпот.
Кога се употребува редовно, третманот со Келуал Цинк лосионот го одржува природниот баланс на скалпот и спречува повторно појавување на перут. Докажано и тестирано од дерматолози.
Нанесете го секојдневно на сув или малку влажен скалп со нежно масирање. Не се мие! Не ја масти косата!
Ако влезе во око, темелно исперете го со вода!