Шитаке, Маитаке, Реиши

1,270ден

Овој уникатен производ ги комбинира трите јапонски печурки – Шитаке, Маитаке и Реиши. Овие печурки веќе илјадници…

Количина:

Опис

Овој уникатен производ ги комбинира трите јапонски печурки – Шитаке, Маитаке и Реиши. Овие печурки веќе илјадници години ги користат азиските народи.

Шитаке печурките (Lentinula Edodes) природно растат на кората на шумските дрвја во Јапонија, Кореја и други азиски земји.

Маитаке (Grifola Frondosa) е вид на печурка која расте во северните делови на Јапонија каде со векови е позната како „печурка на виталноста”.

Реиши (Ganoderma Lucidum) е вид на јапонска црвена печурка.

Помага:

– За зајакнување на имунитетот;

– За подобрување на енергетскиот баланс на организмот;

– При ревитализација и детоксификација на организмот.

Употреба: Како додаток во дневната исхрана, се зема 1 капсула дневно.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во