Klorane Shampooing Amande

450ден

Шампон од бадемово млеко за поголема мекост волумен и сјај.

Количина:

Опис

Shampooing Amande – шампон од бадемово млеко за поголема мекост волумен и сјај.
Сите КЛОРАН растенија се одбрани по признатите дејства и безбедност за употреба. Заради гарантирање на квалитетот тие се одгледуваат под многу стриктни норми, т.н. „КЛОРАН процедура за екстракција од растенијата“. Екстрактите, согласно со научниот пристап на фармацевтската индустрија, имаат специјално создадени и дозирани активни супстанции, со што се обезбедува константна ефикасност.
Бадемовото дрво може да се најде во многу суви и карпести региони на јужна Европа. KLORANE бадемовото млеко се добива со потопување на бадемите во жешка вода. Се добива масло во вода емулзија, која потоа се стабилизира.
KLORANE бадемовото млеко е богато со протеини и аминикиселини, што овозможува зголемување на отпорноста и одржување стабилен состав на влакното на косата. Додатокот на липопептиди, како градивни елементи на влакното, ја прави косата побујна, а користењето на овој шампон гарантира мекост, волумен и сјај. Уште повеќе, овој шампона го неурлизира статичкиот електрицитет, што често ја погодува косата
Упатство: Шампонот се нанесува еднаш и се плакне темелно. Во случај на контакт со очите добро се плакне.