SensiFer Plus

645ден

SensiFer Plus Содржи железо и витамин Ц. Се употребува при состојба на анемија и недостаток на железо.

Количина:

Опис

SensiFer Plus Содржи: железо и витамин Ц

Се употребува при состојба на анемија и недостаток на железо.

Употреба:

Се зема една капсула дневно со 200мл вода, најдобро со оброк.