Семки од грозје, зелен чај и кора од бел бор

680ден

Овој производ преставува комбинација од семки од грозје, зелен чај и кора од бел бор.

Количина:

Опис

Семките од црно грозје (Vitis Vinifera) се еден од најмоќните извори на антиоксидантни супстанции кои го забавуваат стареењето и се борат против слободните радикали.

Зелениот чај е еден од најшироко употребуваните додатоци во исхраната во светот.

Тој е популарен веќе илјадници години ширум светот и е особено познат во Азиските култури заради многубројните позитивни ефекти.

Кората од бор (Pinus Strobus или Медитерански Бел бор) е исто така моќен антиоксиданс кој се бори против слободните радикали.

Како додатно помошно средство:

– За подобрување и одржување на циркулацијата во телото;

– За подобрување и одржување на еластичноста на крвните садови;

– За одржување на виталноста на организмот.

Употреба: Како додаток во исхраната, се зема 1 капсула дневно со вода. Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.