Ресвератрол 100 mg

1,480ден

Ресвератролот го има во црвеното вино или грозјето и претставува одличен антиоксиданс кој е одговорен за заштита на…

Количина:

Опис

Ресвератролот го има во црвеното вино или грозјето и претставува одличен антиоксиданс кој е одговорен за заштита на крвните садови и одржување на нивната еластичност.

Ресвератролот покажува добри својства при губење на тежината, кај забавување на процесот на стареење, одржување на витaлноста и метаболизмот на мастите.

Помага:

– За одржување на функцијата на кардиоваскуларниот систем;

– За подобрување на микроциркулацијата во екстремитетите и мозокот;

– За подобрување на еластичноста на крвните садови;

– Во диететски цели, за намалување на телесна тежина и маснотии;

– За забавување на процесот на стареење.

Употреба: Се употребува како додаток во исхрана 1 капсула дневно.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.