Resolife HealthAid

1,475ден

Основна состојка на Resolife е Resveratrol кој претставува природна хранлива состојка која може да се најде главно во темни бобинки и грозје.

Количина:

Опис

Основна состојка на Resolife е Resveratrol кој претставува природна хранлива состојка која може да се најде главно во темни бобинки и грозје и е докажано дека има моќна антиоксидансна и анти-воспалителна активност. Тоа овозможува многу здравствени придобивки; вклучувајќи и обезбедување на поддршка низ процесот на стареење, балансирање на шеќерот во крвта и помага за одржување на здраво срце и имунолошкиот систем. HealthAid ги комбинира придобивките на два високо квалитетни екстракти од гигантски Knotweed и грозје, кои се богати со полифеноли, и да се обезбеди транс-форма на ресвератрол, што обезбедува супериорна биолошка активност.