Prostamol UNO

725ден

Prostamol UNO капсулите се користат во терапија на пореметување при уринирање, при бенигно зголемување на…

Количина:

Опис

Prostamol UNO капсулите се користат во терапија на пореметување при уринирање(проблеми при празнење на уринарната бешика) при бенигно зголемување на жлездата на простатата (бенигна хиперплазија на простатата фаза 1 и 2) .Следните симптоми може да се појават ако страдате од бенигна хиперплазија на простатата:

-Потреба да уринирате често,посебно во текот на ноќта
-Слаб или испрекинат млаз на урина
-Капнување на урина
-Чувство на некомплетно празнење на уринарната бешика
-Болка при уринирање
-Пореметување во сексуалниот живот

Екстрактот од пилеста палма ја олеснува потребата за често уринирање,слабиот и испрекинат млаз на урина,чувство дека не можете комплетно да ја испразните уринарната бешика.Пред да почнете на лекувањето потребно е лекарот да постави дијагноза и да ги исклучи сериозните патолошки состојби