Pro-Visio

705ден

Pro-visio таблетите содржат хранливи материи кои придонесуваат во одржувањето на нормален вид.

Количина:

Опис

Pro-visio таблетите содржат хранливи материи кои придонесуваат во одржувањето на нормален вид. Се користат при напрегнати и заморени очи – оптоварени од радијација на комјутерскиот и телевизорскиот монитор, јако светло, продолжено читање

Препорачана доза

Возрасни и деца на 14 години : 1 таблета дневно со доволно количина вода