Phlebodia

840ден

Овој лек е венотоник (го зголемува тонусот на ѕидовите навените) и васкулопротекторо (го зголемува отпорот на малите крвни садови).

Количина:

Опис

Што е Phlebodia?

Овој лек е венотоник (го зголемува тонусот на ѕидовите навените) и васкулопротекторо (го зголемува отпорот на малите крвни садови).

Индициран е кај:

  • Проблеми со венска циркулација (тешки нозе, болки, нелагодност во нозете како последица од долго лежење)
  • Третман на функционалните знаци поврзани со акутни хемороиди

Состав

Активна супстанца: 1 филм-обложена таблета содржи диосмин 600 mg
Помошни материи: Талк, безводен колоиден силициум, микронизарна стеаринска киселина, микрокристална целулоза.