ПЕРЛУКСАН

385ден

Перлуксан капсулите брзо ги редуцираат ензимите што предизвикуваат болка, а не дејствуваат на ензимите кои…

Количина:

Опис

ПЕРЛУКСАН – природно решение на болката

Додаток на храна

Eкстракт од хмељ – aлфа киселини (Humulus lupulus), 30 меки желатински капсули

Една мека желатинска капсула содржи 150 mg алфа киселини – екстракт од хмељ

Дејство

Перлуксан капсулите брзо ги редуцираат ензимите што предизвикуваат болка, а не дејствуваат на ензимите кои го штитат дигестивниот систем. Перлуксан капсулите не ги содржат компонентите на хмељ кои можат да доведат до поспаност или да дејствуваат како фитоестрогени. Дополнително капсулите содржат етерично масло од ѓумбир и нане, за да се спречат евентуални гастроинтестинални тегоби.

Зошто да употребувате ПЕРЛУКСАН

Активната компонента на Перлуксан меките желатински капсули – алфа киселините, доведуваат до брзо намалување на болката, за само 2 часа по земање на капсулата.

Помага за брзо природно намалување на постојани и повремени болки во секојдневниот живот, придонесува за здрави зглобови и мобилност, без гастроинтестинални тегоби. Доведува до намалување на болката во сите пет аспекти, вклучувајќи: стоење, лежење, седење, одење и користење скали.

Дозирање

Возрасни: два пати дневно по една мека желатинска капсула за време на оброк.