NEVENA BABY – Сапун

45ден

Исклучителна формула, збогатена со глицерин ,нежно ја чисти, негува и хидрира осетливата детска кожа.

Количина:

SKU:nenvenasapun. Categories: , .

Опис

NEVENA BABY – Сапун

Исклучителна формула, збогатена со глицерин ,нежно ја чисти, негува и хидрира осетливата детска кожа.

Благодарениа на супстанциите од врвен квалитет, благотворно делува врз осетливата детска кожа ја прави мазна, мека и чиста. Да се избегнува контакт со очи.