NEVENA BABY – Купка

185ден

За максимална нега и заштита на осетливата детска кожа. Благодарение на високиот квалитет и благите состојки.

Количина:

Опис

NEVENA BABY – Купка

За максимална нега и заштита на осетливата детска кожа. Благодарение на високиот квалитет и благите состојки, таа е идеално средство за капење. Го заштитува надворешниот слој на кожата.

Пакување: 550 ml.