Multi-sanostol со железо

475ден

Multi-sanostol со железо е мултивитамински производ. Се употребува за превенција на комбиниран недостатот на витамини и железо.

Нема на залиха

Опис

Multi-sanostol со железо е мултивитамински производ. Се употребува за превенција на комбиниран недостатот на витамини и железо.

Секогаш употребувајте го Multi-sanostol со железо точно според препораките и инструкциите дадени во упатството (во кутијата). Доколку не сте сигурни разговарајте со вашиот лекар или фармацевт.

Употребете ја лажичката за дозирање која се наоѓа во пакувањето на Multi-sanostol со железо. Лажичката за дозирање е обележена соодветно. Целата доза треба да биде поделена на две еднакви дози.
Времетраењето на употребата зависи од самото нарушување. Multi-sanostol со железо може онолку долго да се употребува додека условите за соодветен внес на храна сеуште не се исполнето.