Lutein Augenkapseln Forte

630ден

Lutein Augenkapseln Forte содржи витамин А, витамин Б2 и цинк кои придонесуваат во одржувањето на видот.

Количина:

SKU:Lutein600. Categories: , .

Опис

Lutein Augenkapseln Forte содржи витамин А, витамин Б2 и цинк кои придонесуваат во одржувањето на видот. Витамин Ц и витамин Е ги штитат клетките од оксидативен стрес.

Препорачана дневна доза

Се препорачува по една капсула на ден со многу течност. Препорачаната доза не смее да се надминува. Препаратот не заменува оброк и не се користи како замена за храна