Liveril

1,195ден

Комплекс на мешавина од аминокиселини, растителни екстракти, витамини и минерали, кој со својот ефект…

Количина:

Опис

Liveril – комплекс на мешавина од аминокиселини, растителни екстракти, витамини и минерали, кој со својот ефект придонесуваат за подобрување на општата состојба на организмот како и регенерирање на функцијата на црниот дроб кај алкохоличари или кај лица со хепатит.

Посебни карактеристики

Во комбинација со ливерилот несмее да се земат други витамини и минерали, бидејки постои можност од предозирање. Исто така не смее да се користи во комбинација со алкохол и цигари затоа што ја намалуват апсорпцијата на витамините и минералите.

Препорачана доза

Земете две таблети дневно по главниот оброк. Таблетите не смејат да се џвакат. Да се земаат со доволно количество вода.