Lacalut aktiv

140ден

Lacalut Aktiv, паста за заби за превенција на пародонтопатијата. LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки…

Количина:

Опис

Lacalut Aktiv, паста за заби за превенција на пародонтопатијата

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврстува гингивата и докажано го спречува развојот на пародонтопатија, а воедно штити од кариес. Ефикасноста на оваа паста е клинички докажана.

***Во кој случај Лакалут актив е вистинскиот избор за Вас – Воспалени непца склони кон крварење (гингивитис), забен камен, повлечена гингива со соголени забни вратови (слика на “издолжени заби”), присуство на пародонтални џебови кои често се воспалуваат, напредната пародонтопатија со расклатеност на забите.

Пакување: 75 ml