Коњски балсам Chili

175ден

Коњски балсам Chili – Ги ублажува болките во мускулите, коските и зглобовите. Ја подобрува периферната…

Количина:

Опис

Коњски балсам Chili – Ги ублажува болките во мускулите, коските и зглобовите. Ја подобрува периферната циркулација, загрева и релаксира.

Дозирање: Се нанесува на болните места и се масира, неколку пати на ден, по потреба