JOINTACE Gel

845ден

Овој препарат е единствен со двојна формула на природни етерични, есенцијални масла за смирување и во комбинација…

Количина:

Опис

JOINTACE Gel е производ наменет специјално само за зглобови.

Ефекти:

Овој препарат е единствен со двојна формула на природни етерични, есенцијални масла за смирување и во комбинација со дејство на глукозаминот и хондроитинот. Делувањето на етерицните масла е надалеку познато и тие се мошне важни за здравјето на зглобовите.

Карактеристики:

Гелот е наменет за болки во зглобовите и мускулите, но не смее да се нанесува на оштетена и  на иритирана кожа.

Состав:

Aqua,Polythylene Glycol Monocetyl Ether,Lecithin,Alcohol, Glucosamine Sulphate  Na, Propilene Glycol, Citrus Dulcis,Oil, Cellulpse Gum, Menthol, Lavendula Angustifolia Oli, Chondroitin Sulphate Sodium, Eucalyptus Globulus Oil,Foeniculum Vulgare Oil, Zingiber Officinalis Oil,Phenoxyethanol, Methylparaben, Eugenia Caryophyllus Oil, Disodium EDTA.