ИХТИГАЛ

80ден

ИХТИГАЛ ® маста за чиреви:
– Помага при воспалителни и гнојни процеси на кожата
– Ефикасно ги ублажува кожните инфекции…

Количина:

SKU:ihtigal. Categories: , .

Опис

ИХТИГАЛ ® маста за чиреви:
– Помага при воспалителни и гнојни процеси на кожата
– Ефикасно ги ублажува кожните инфекции
– Го смирува чешањето и ја подобрува циркулацијата
Ихтигал® маст поседува антибактериско, антиинфламаторно
и кератопластично дејство. Се употребува при кожни
проблеми апцеси, чиреви, екзема, лишаи, иритации,
воспаленија, гребнатини и слични оштетувања на кожното ткиво.
Пакување : 20 g