HiPP 2 органско

370ден

HiPP 1 органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ

Количина:

Опис

HiPP 2 органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ

  • Формула која што следи од 6-от месец
  • Со omega – 3 масни киселини од природни органски компоненти
  • Збогатено со со сите витамини и минерали, железо, магнезиум (има важна улога во остеогенезата)
  • Витамин D – за поефикасна апсорпција на калциумот од млекото
  • Без глутен
  • Лесно се дигестира