HiPP 1 органско

370ден

HiPP 1 органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ

Количина:

Опис

HiPP 1 органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ.

  • Почетна формула за доенчиња во првите 6 месеци од животот
  • Со LCP (долга верига на полинезаситени масни киселини) важни за развој на доенчињата во првите месеци од животот, моделирано според мајчиното млеко
  • Го задржува доенчето сито подолго време
  • Збогатено со сите витамини и минерали, железо, магнезиум (има важна улога во остеогенезата), витамин D
  • Содржи инозитол, холин (важен за транспорт на мастите во крвта)
  • Без глутен