Gel Primalba Baby

790ден

Нежен гел за миење, гел прималба за лице, тело и скалп (коса). Ја чисти и омекнува кожата – без сапун.

Количина:

Опис

Gel Primalba Baby – нежен гел за миење, гел прималба за лице, тело и скалп (коса). Ја чисти и омекнува кожата – без сапун.
Земете количина колку облик на еден бадем на вашата рака и размачкајте ја на мократа коса и тело на Вашето бебе. Темелно одмијте. Нежно со тапкање исушете ја кожата – без триење. Не пече доколку пена влезе во очи. Ако влезе во очите од гелот – измијте ги темелно со вода.
ПРИМАЛБА е развиен специјално за да го понуди најдоброто од истражувањата, за нежната кожа на новороденчињата и бебињата:
– Уникатна, 100% природна активна состојка: изданоци на Rhealba® овес: Овие млади изданоци, најпочетниот стадиум од растот на растението, се особено богати со активни состојки способни да ја заштитан кожата на вашето бебе. Бебешката кожа ко добива најдоброто, со целосна сигурност и нежност. Добиени со органско производство, одгледувањето е со гаранција БЕЗ пестициди, БЕЗ фунгициди и БЕЗ генетски модифицирани видови.
– Хипоалергените производи се формулирани со минимален број на состојки и тестирани под педијатриска контрола.
– БЕЗ алкохол, БЕЗ есенцијални масла, БЕЗ обојувачи, БЕЗ конзерванси (парабен).
– Пакување кое детето не може да го отвори.