Fervex

240ден

Fervex се користи за симпроматски третман на настинка, воспаленија на слузницата на носот (ринитис)…

Количина:

Опис

Fervex се користи за симпроматски третман на настинка, воспаленија на слузницата на носот (ринитис), воспаленија на слузницата на носот и грлото (ринофарингитис) и состојби слични на грип кај возрасни (15 години и постари), вклучувајќи треска, главоболка, кивавица, бистра секреција од носот и солзење на очите.