ESI DRIMO

300ден

ESI DRIMO Швајцарска формулација. Додаток во исхраната 100% природен, мешавина од селектирани билки.

Количина:

Опис

ESI DRIMO Швајцарска формулација
Додаток во исхраната 100% природен, мешавина од селектирани билки (сена, ким, нане, црн слез, сладок корен)
За жвакање, во практична лимена кутија со капак

Употреба:
Се препорачува од 1 до 3 чајни лажички да се сожвакаат или проголтат со вода или да се промешат во малку вода и да се испијат.