Centrum Junior

575ден

Centrum Junior – додаток во исхраната со витамини и минерали за деца во периодот од 4 -12 години, со засладувачи.

Количина:

Опис

Centrum Junior – додаток во исхраната со витамини и минерали за деца во периодот од 4 -12 години, со засладувачи.
Содржи: Витамин А, Е, Ц, витамини од групата Б, биотин, фолна киселина, манган, селен, цинк, железо, магнезиум…
Дневниот внес на витамини и минерали е од најголема важност токму при растот и развојот на децата. НО кај зголемени физички и ментални напори се зголемува и потребата за витамини. Затоа внесот на овие витални состојки во доволна количина е важен допринос за растот, развојот и здравјето.
Таблетите за џвакање Centrum junior се добро прилагодени за посените потреби на децата, соодветно потребите за витамини и минерали до 4 годишна возрат.
Начин на употреба: една таблета за џвакање дневно.