Кафетин КОЛД

130ден

Caffetin COLD® претставува единствена комбинација од 4 компоненти кој ефикасно дејствува при…

Количина:

Опис

Caffetin COLD® претставува единствена комбинација од 4 компоненти: Paracetamol, Pseudoephedrine HCl, Dextromethorphan HBr и Витамин Ц, кој ефикасно дејствува при ублажување на главните симптоми на настинка и грип, како и на инфекциите придружени со кашлање, ринореја (слузење од носот) и состојби на покачена телесна температура.
Ваквата комбинација на состојки ефикасно дејствува на ублажување на главните симптоми на настинка и грип, како и на инфекциите придружени со кашлање, ринореја (слузење од носот) и состојби на покачена телесна температура.

  • Paracetamol – ги намалува болките (главоболка, мускулни болки,болки во грлото, зголемена телесна температура)
  • Pseudoephedrine – го намалува отокот и исцедокот од носната слузница
  • Dextromethorphan – ја смирува сувата и надразлива кашлица
  • Vitamin C – за ослабнат имун систем (имунитет) , замор, исцрпеност