Cactus SlimDuo

750ден

Кактус Слим Дуп претставува природен препарат кој изобилува со голем број на растителни диетални влакна.

Количина:

Опис

Cactus SlimDuo претставува природен препарат кој изобилува со голем број на растителни диетални влакна. Поседува висок афинитет кон мастите што ја намалува нивната апсорпција во телото, директно врзувајки се со нив.

Начин  на употреба:

  • Возрасни и млади над 18 годишна возраст: 1 до 2 таблети, 30 до 60 минути после секој оброк.
  • Да не се надминува препорачаната доза.
  • Не се препорачува за бремени жени, доилки и лица под 18 години