Belinea Magnetic Slim

960ден

Belinea Magnetic Slim е нов револуционерен третман кој брзо, лесно и ефикасно ќе ги реши сите ваши…

Количина:

Опис

Belinea Magnetic Slim е нов револуционерен третман кој брзо, лесно и ефикасно ќе ги реши сите ваши проблеми со тежината. Сега сте многу блиску до телото од соништата. Без досадни диети и исцрпувачки часови во теретана . Со помош на MSP, можете да го обликувате вашето тело, да си ја повратите енергијата и самодовербата. MSP содржи многу ефикасни состојки кои ги испушта дирекно во ткивата и крвотокот драматично подобрувајки ја циркулацијата и подобрувајки го метаболизмот. Со MSP вршите 24 часовно согорување на калориите, дури и кога спиете. го зајакнува процесот на топење масти, ја блокира апсорпцијата на маснотии на телото, го поттиснува апетитот, ја редуцира гладта и дава повеке енергија во текот на денот.

Состав: – магнети

– 100% природни состојки ( фукус, 5HTP-аминокиселина, гарсинија камбоџа, цинк пируват, нано честички, јерба мате, кетон од малина, л-карнетин, хром пиколинат, екстракт од шафран)

Дејство: Во центарот на една лепенка MSP се наоѓа нано магнет кој произведува магнетни бранови (од  4-14м) кои продираат 8-12см во кожата и прават меридијанска масажа. Меридијанската масажа го користи истиот принцип како акупунктурата. Магнетизацијата на крвотокот може да предизвика деполимерација на крвните клетки воспоставувајки го редот на јонизација. Кога влијае на кожата, помага при ослободување на хранливите состојки и негативните кислородни јони акумулирани во телото.

Губење килограми:

– се очекува со редовна употреба да се изгубат 2-6 кг

– со 1 третман (15дена континуирано) може да изгубите 4 кг.

Како се употребува:

– Нанесете ја лепенката на посакуваното подрачје

– Направете го тоа пред и по појадок

–  Не користете дневно повеке лепенки од дозволеото

– лепенката носете ја 24 часа, а потоа заменете ја со нова, но на друго место од телото.

– Можете да ја користитр на стомакот, задникот, рацете, бедрата

– Не прескокнувајте оброци

– Пијте многу вода

ВНИМАВАЈТЕ!

– Не консумирајте аклохол додека користите MSP

– Не користете ги лепенките ако сте бремени или доите

– Не ги користете доколку имате висок крвен притисок, кардио-васкуларни заболувања, апоплексија, оштетување на бубрезите или црниот дроб