Becutan сапун

30ден

Becutan детскиот сапун е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти и негува детската кожа не предизвикувајќи…

Количина:

SKU:becutansapun. Categories: , .

Опис

Becutan сапун е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти и негува детската кожа не предизвикувајќи печење на очите. Внимателно избалансираната pH вредност и оптималната количина на глицерин, ја штитат кожата од сушење. Со редовна употреба на Becutan сапунот кожата станува нежна и мека.