Becutan крем

140ден

Содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции кои обезбедуваат долготрајна заштита и…

Количина:

Опис

Becutan крем содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции кои обезбедуваат долготрајна заштита и интензивна нега на детската кожа по целото тело. Неговиот состав е потполно приспособен и на потребите на најчувствителната бебешка кожа. Лесно се апсорбира, а благодарение на својата единствена, блага формулација, може повеќекратно да се нанесува без притоа да доведе до презаситување.

  • Производот е дерматолошки и клинички тестиран;
  • препорачлив е за нега на сува и чувствителна кожа кај сите возрасти;
  • има pH вредност приспособена на кожата.

Детскиот крем е достапен во пакување од 50ml, 75ml, 100ml и 150ml.