Be safe® – hCG

110ден

Be safe®hCG тест за утврдување бременост – е брз тест, едноставен за да го изведете и сами, во домашни услови.

Количина:

Опис

Be safe® – hCG – тест за утврдување на рана бременост

Be safe®hCG тест за утврдување бременост – е брз тест, едноставен за да го изведете и сами, во домашни услови. Со овој тест се утврдува присуството на хуманиот хорион гонадотропин (hCG), хормон кој се излачува во урината, многу рано на самиот почетокот од бременоста. Овој тест е наменет исклучиво за in vitro самодијагностицирање.