Acidophilus 4×6

1,100ден

Acidophilus 4×6 – Овој производ на NOW е создаден да обезбеди балансиран спектар на полезни бактерии најдени во човековиот интестинален тракт.

Количина:

Опис

Acidophilus 4×6  – Овој производ на NOW е создаден да обезбеди балансиран спектар на полезни бактерии најдени во човековиот интестинален тракт. Редовниот внес на пробиотици може да помогне во одржување на здрава интестинална флора.

  • Здрава цревна флора
  • Моќност 4 милијарди / 6 вида на пробиотици
  • Ја унапредува позитивната пробиотска рамнотежа
  • Без ГМО и глутен
Состав                                                     Количина во 1 доза: 1 капсулаФормулирано да се гарантира следната минимална моќност до рокот на употреба.
Lactobacillus acidophilus                              2 милијарди CFU (50%)Bifidobacterium lactis                                   1.2 милијарди CFU (30%)

Bifidobacterium longum                            200 милиони CFU (5%)

Streptococcus thermophilus                    200 милиони CFU (5%)

Lactobacillus bulgaricus                              200 милиони CFU (5%)

Lactobacillus paracasei                              200 милиони CFU (5%)

Препорака за употреба: Земете 2 капсули 1-2 пати дневно, со храна.

Други додатоци: скроб од компир, инулин (FOS), целулоза (капсула), силика и магнезиум стеарат (растителено извор). Содржи млеко. Забелешка за високо чувствителни на млечни протеини: Овој производ може да содржи безначајни количини на казеин. Не е произведено со пченица, глутен, соја, јајца, риба, школки или јаткасти состојки. Произведено во GMP капацитет кој произведува други состојки кои ги содржат овие алергени. Природни варијации на бојата може да се случат кај овој производ.

Предупредување: Само за возрасни. Консултирајте доктор доколку сте бремени или доилка, земате лекови (особено за имунитет) или имате некаква медицинска состојба (особено слаб имунитет). Да се чува подалеку од дофат на деца! Пакетчето за свежина не е за јадење. Оставете го во шишенцето. Препорачаната дневна доза да не се надминува. Овој производ не е наменет за третман, превенција или лекување на специфична болест или состојба и не претставува замена за оброк. По отварање, да се чува во фрижидер.

Потекло: САД, Производител: Now Foods, САД