AcaiAce HealthAid

820ден

AcaiAce е бобинка богата со антиоксиданс која расте во Бразил, нудејќи супериорни здравствени придобивки. Таа е природен извор на хранливи…

Количина:

SKU:acaiace. Category: .

Опис

AcaiAce е бобинка богата со антиоксиданс која расте во Бразил, нудејќи супериорни здравствени придобивки. Таа е природен извор на разни корисни хранливи состојки, и е особено богата со антоцијани, есенцијални амино киселини, флавоноиди, полифеноли, растителни стероли и вредни витамини и минерали. Acai Berry помага во одржувањето на здрава телесна тежина; поддржува здрав раст; игра клучна улога во одржување и поправка на телесните ткива, помага да се неутрализираат слободните радикали и го штити срцето и другите телесни системи од оштетување поради оксидативните процеси.