A to Z Multivit HealthAid

310ден

Таблетите “A to Z Multivit “ претставуваат избалансиран витамински и минерален додаток во исхраната идеален за вработени лица…

Количина:

Опис

Можно е, и пожелно, хранливите материи кои се секојдневно потребни да се внесат преку здрава, балансирана диета. Но, истражувањата покажуваат дека на многу луѓе им недостасуваат разни важни витамини и минерали.

Таблетите “ A to Z Multivit “ претставуваат избалансиран витамински и минерален додаток во исхраната идеален за вработени лица кои немаат многу слободно време, за постари лица, за тинејџери, мајки, спортисти и луѓе кои напорно вежбаат и кои имаат работни активности за кои е потребно многу енергија или за секој што сака да го обезбеди внесувањето на овие важни хранливи материи. Тие се корисни и за жените во периодот на нивните месечни циклуси или додека се бремени, како и за мајки кои дојат