view style:

View: 12 24 ALL

  • Алкалакс-таб

    65ден

    АЛКАЛАКС-ТАБ е лаксатив со локално дејство кој нежно ги стимулира мускулите на дебелото црево. Ова доведува до брзо олеснување на...

  • Маслиново масло

    90ден

    Маслиновото масло има холагогни, седативни и лаксативни својства, поради кои се користи како благо средство...