view style:

View: 12 24 ALL

 • Opti-Free

  660ден

  OPTI-FREE® EXPRESS раствор за контактни леќи од Alcon.

 • Proculin LENS

  350ден

  Proculin LENS е чистач на леќи, така што ќе ги отстрани наслагите од протеините и од мастите од солзниот филм…

 • Прокулин СОЛЗИ

  165ден

  Прокулин СОЛЗИ - чувство на иритација, на суво око и на печење, како и чувство на суво тело во очите…