view style:

View: 12 24 ALL

  • M Comb – чешел за вошки

    565ден

    M Comb - чешел за отстранување на вошки и гниди. Косата треба да биде чиста, и доколку е густа и…

  • Nisska

    940ден

    Nisska е метален чешел за одстранување на вошки. Овој производ е награден со златен медал уште во 1926г. од...