view style:

View: 12 24 ALL

 • Aptamil

  1,060ден

  Aptamil - адаптирано млеко за бебе. Aptamil е нутривно избалансирано млеко кое на вашето дете...

 • Bebelan lacta

  465ден

  BEBELAN LACTA е високо квалитетна и комплетна млечна формула произведена од Hochdorf...

 • Celia Expert 1

  440ден

  Celia Expert 1 почетна формула на адаптирано млеко за доенчиња од 0-6 месеци.

 • Celia Expert 2

  470ден

  Celia Expert 2 Адаптирана формула за доенчиња од 6-12 месеци

 • Celia Expert 3

  470ден

  Celia Expert 3 Адаптирана формула бебиња над 12 месеци

 • HiPP 1 органско

  370ден

  HiPP 1 органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ

 • HiPP 2 органско

  370ден

  HiPP 1 органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ